MAX Danmark

Hvad er inkluderet i MAX Grand Chicken-menuen?

Opdateret

MAX Grand Chicken menuen består af kylling, som du aldrig har smagt den før. I midten finder du altid en hel kyllingefilet, der har fået et sprødt ydre efter omhyggelig stegning, så du vælger det, du synes smager bedst sammen med den saftige kylling mellem de to ristede sesambrød:

Grand Chicken Parmesan med parmesan flager, aioli, emmentaler ost, sprød icebergsalat, sød løg og frisk tomat, Den klassiske version af Grand Chicken Sandwich med pickles, mayo og løg, den varme Grand Buffalo Chicken med pickle mayo, løg og også salat og en lækker varm bøffelsauce.

Guide tagget med: Grand Chicken Vores mad
warning Created with Sketch.