MAX Danmark

Information om cookies

Denne website bruger cookies for at den skal fungere normalt og for at kunne forbedre oplevelsen for dig som bruger. Både sessioncookies og vedholdende cookies bruges.

Websiten anvender følgende cookies:

_knowledgebase_key
Holder styr på, hvilke guider brugeren har givet feedback på

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som indeholder data. De gemmes på besøgerens computer og oprettes af de websites, som der besøges. Formålet er at give besøgende tilgang til forskellige funktioner.

Der findes to slags cookies:

• En sessioncookie gemmes midlertidigt og mens besøgeren er inde på websiten. Sessioncookien slettes, når besøgeren lukker webbrowseren.
  • En vedholdende cookie gemmes på besøgerens computer indtil den fjernes.

Hvis du ikke accepterer at cookies benyttes kan du ændre indstillingerne i din browser, så du ikke længere accepterer cookies. Det kan betyde, at visse dele af websiten ikke fungerer korrekt for dig.

warning Created with Sketch.